Land Rover Forum

Svar på indlægget:

sv: sv: sv: sv: sv: sv: sv: Hvad blev der af de røde tråde? (10-08-2014 11:31:17)
Jens Sigurdson #8554, reg. øjyl
Kære Steen

Jeg har overvejet lidt om jeg skulle benytte mit pivilegie som medlem i DLRK og ytre mig i denne debat. Det vælger jeg så at gøre nu.
Som menig medlem og uden at tilhøre hverken bestyrelse eller have andre mandater til at udtale mig vil jeg gerne give mit syn på sagen.

DLRK er en forening af mange forskellige mennesker med den ene fælles interesser der binder os sammen - Land Rovere. Det er ikke anderledes end alle andre foreninger, lige fra dem der kan lide at gå med voksenble til at samle på frimærker.

Klubben, og det vil altså sige alle de mennesker der sammen danner klubben, bestemmer selv hvem der skal være med, og hvordan den accepterede omgangtone skal være.
Forum her på hjemmesiden er lidt specielt (eller måske ikke), man kan nemlig ikke debattere hvad som helst om hvem som helst.

Der er f.eks. ikke en sektion om 'fødsel og baby'er' eller en sektion om 'vedligeholdelse af huse'. Det er fordi klubben har valgt at koncentrere sig om at lave et forum der eksklusivt drejer sig om bilerne, kørsel og ikke så meget andet.

Forum er også et vindue ind i klubben for folk der er nysgerrige efter at se hvad der foregår, men først og fremmest et sted hvor folk søger viden og råd. Det er en enorm magt at have som klub i et land med få handelsdrivende og værksteder der har specialiseret sig i vores biler.

Og her kommer pointen så Steen. Med tusindvis af medlemmer kan det ikke undgås at der vil være een eller flere der har en uheldig oplevelse med netop en af disse handelsdrivende eller værksteder.

Når folk skal købe reservedele eller finde et værksted så søger de ofte oplysninger på forum. Prøv at tænke over hvor meget det betyder for disse virksomheder hvordan de fremstår her på forum?
Mennesket har en tendens til kun at ytre sig når der er noget de er utilfredse med - forum ville blive fyldt med folks utilfredshed over det ene og det andet. Sjældent alle de beretninger om gode handler eller holdbare reparationer.

Derfor sørger forums moderator for at sager fra utilfredse kunder holdes i stram snor på linje med person-angreb og anden mudderkastning. Sådan at en enkelt person ikke ødelægger en virksomhed eller skræmmer kunder væk fra et værksted.

Klubben har ikke mulighed for at mægle i tvister mellem kunder og div. forhandlere. Hvis du ønsker hjælp til den slags så er der også en bilist-forening der har specialiseret sig i det, eller muligheden for at rejse et civilt søgsmål ved domstolene.

Hvis du gerne vil vide hvor der er godt at handle så søg på forum og se hvem folk fremhæver positivt og hvor klubben har aftaler... resten falder bort i glemslen af sig selv.

Kort og godt så er det et eksklusivt forum, alt det vi ikke kan bruge til noget i forhold til vores interesse er ekskluderet - og det fungere for mig. :-)

Hilsen
Jens
Du skal være logget ind for at kunne vedlægge billeder.
Indtast første bogstav i ordet "jerrycan"
Retningslinier for indlæg i Land Rover Forum #07, 22. september 2014
  • Rover Forum er et forum for Dansk Land Rover Klub og andre Land Rover-interesserede der søger hjælp og vejledning i alle tænkelige forhold, der vedrører det at have en Land Rover.
  • Brug Rover Forum til at få svar på dine spørgsmål - eller hjælp andre til at få svar på deres.
  • Brug ikke Rover Forum til "snik-snak". Rover Forum er ikke en chat.
  • Hold en sober tone!
  • Tal pænt i god tone med respekt for andre.
  • Brug skrift-sprog - ikke tale-sprog (fyld ikke dit indlæg op med smileys, sms-forkortelser, o.lign.)
  • Skriv ikke hele dit indlæg med STORE BOGSTAVER. Så lyder det som om du råber.
  • Personlige angreb, ukvemsord og tilsvininger accepteres ikke.
  • Hold tråden/emnet. Når du svarer på indlæg, så hold dig til det aktuelle emne/spørgsmål. Start en ny tråd, hvis du har kommentarer som ikke relaterer sig til det oprindelige emne.
  • Enhver form for forsøg på køb/salg/bytte accepteres ikke i Rover Forum - brug istedet Rover Børsen eller kontakt folk direkte.
  • Indlæg oprettet i falsk navn accepteres ikke.
  • Indlæg der overtræder eller opfordrer til overtrædelse af gældende dansk lov accepteres ikke.
  • Indlæg der indeholder links til download af ulovligt materiale accepteres ikke.
  • Indlæg kan af en administrator blive flyttet til andre emner, hvis det skønnes hensigtsmæssigt.
  • Indlæg kan af en administrator blive markeret som "Kun for medlemmer".
Indlæg i Rover Forum der ikke overholder ovenstående retningslinier vil uden varsel og advisering blive slettet af en af Rover Forums administratorer.