tilbage

Opslagstavlen


20-01-2019 11:20:40
Erik Helge Pedersen #2189, reg. øsj


SJÆLLAND....

Jeg har modtaget dette brev og lovet at lave en forespørgelse...
Hilsen Erik

FILM OM LANDROVER

Undertegnede, Hans Uffe Christensen, og Henrik Drebolt – begge motorjournalister – har p.t. en spritny Land Rover af seneste faceliftede model til test – vi laver video af bilen til Bilpriser.dk og vi kunne rigtig godt tænke os at finde en gammel model – serie 1 eller 2 – til at sammenligne med – jeg ved, at de fleste med gamle biler ikke har forsikringsdækning i vinterhalvåret, så vi vil bare kigge på den og sammenligne lidt detaljer osv. – evt. høre ejeren, hvad han mener om den nyeste model, der i parentes bemærket koster 1.2 mio. kroner. Vor bil står i Hårlev syd for Køge, og vi kører gerne derfra til en interesseret, især hvis det ikke er alt for langt fra Køge. Håber på gevinst. Hvis vi finder en bil, er Land Rover klubben selvfølgelig velkommen til at bruge videoen på deres hjemmeside.

Med venlig hilsen
Hans Uffe Christensen
Vedbendvej 3
2900 Hellerup.
Tlf./SMS 4052753116-01-2019 15:50:19
Brian Nielsen #8657, reg. øjyl

Hvor er det herligt at se kalenderen "flyde over" med godt tilbud om aktiviteter.
Lige om lidt står den på regional forsamlinger landet over, og her er det vigtigt at vi ser så mange af jer så muligt. Husk at I selv bestemmer hvor meget I vil have for jeres kontingent kroner. Jo mere I deltager i, jo større udbytte.
Vi ses derude......
Mvh. Brian Nielsen
Formand


10-01-2019 00:07:49
Morten Hermann Jensen

Kære alle
Som en del af jer nok allerede ved, så gik Ole Pedersen aka Doktor Diesel aka Ole KN desværre bort mandag d. 7. januar. Han tabte kampen mod kræften, men vandt en flot plads på himlen.
Ole var afklaret med situationen og sov fredeligt ind på Anker Fjord Hospice i Hvide Sande.
Bisættelsen finder sted på lørdag d. 12. januar kl. 11.00 i Børsmose Kirke ved Oksbøl.
Ole havde bl.a. en fortid i flyvevåbnet. Det var den baggrund kombineret med en tur med andre Land Rover entusiaster med baggrund i en del af det danske forsvar, der gav tilknytningen til området ved Børsmose.
Da han også var kendt for humor og udpræget LR-nørderi, har nogle af os aftalt at lave en LR-konvoj hen til kirken som en sidste hilsen til ham. Det kan han nok klukke lidt over ovenfra.
Har du lyst til at være med, er du meget velkommen.
Vi samles i Varde ved Carsten’s MC, Jeppe Skovgaardsvej 13, 6800 Varde kl. 9.30 og kører herefter i samlet flok ud til kirken, hvor bilerne parkeres på række.
Kirken er lille, så giv venligst plads til de nærmeste pårørende forrest i kirkerummet.
Efter ceremonien har familien inviteret til et let arrangement i Madum forsamlingshus.
Føler du dig ikke tæt nok på Ole til at deltage i dette arrangement, men stadig ønsker at dele en røverhistorie med andre og mindes Ole, så vil der være mulighed for at gøre dette i fællesskab tæt ved kirken.
Faktisk har vi fået lov til at benytte det selvsamme shelter, som Ole har overnattet i sammen med de før nævnte Land Rover entusiaster. Det vil han nok også synes var spas.
Ole var jo vild med afslappet bålhygge med en god øl til, så vi tænder bål og griller i fællesskab.
Tag derfor gerne et par pølser og lidt drikkevarer med, og dem, som har en gasgrill må meget gerne medbringe den.
Ole var en livsglad og hjælpsom person med en sprudlende og nysgerrig personlighed. Han var vedholdende, havde stor teknisk indsigt og var kendt for at nyde at sysle med et væld af variationer over temaet seriebil. Han var en god ven både i med- og modvind, en opmærksom og kærlig far og afholdt af mange. Han bliver savnet.
Vi håber, at mange af jer vil komme med på lørdag for at ære og mindes ham....
Evt. spørgsmål kan sendes til 23219255
Æret være hans minde.


24-07-2017 19:52:49
Dansk Land-Rover klub

Opslagstavlen kan bruges til at sætte efterlysninger eller særlige meddelelser omkring arrangementer op.
Husk at benytte vores Forum, hvis det er spørgsmål, da man ikke kan svare på opslagstavlen.
Køb og salg hører til på roverbørsen.