tilbage

Land Rover Forum  

Index
168289: 75 års jubilæum. ALLE ER VELKOMNE, UANSET KLUBFORHOLD (20-03-2023 21:03:47)
Brian Nielsen #8657, reg. mjyl (medlem) (ip-adr: 212.112.155.223)
SØNDAG d. 30/4 kl.10.00-16.00
30/4-2023 er det lige godt 75 år siden den første Land Rover blev præsenteret på Amsterdam motorshow, og det skal vi naturligvis fejre, også i Danmark.
Det gør vi, når vi mødes under den nye Lillebæltsbro til en dag med alle vores biler, bare der er en grøn oval på, så er bilerne velkomne, hvad enten men er medlem at DLRK eller ej. Vi skal have samlet så mange Land Rovere som over hovedet muligt.
Vi har lånt pladsen af Middelfart kommune, og har bestilt en food-truck og en kaffevogn så der er lidt til ganen, hvis ikke man selv har madpakken og termokanden med. Og for en sikkerheds skyld også en lille toiletvogn, så vi slipper for at finde en busk.
Vi har også inviteret en flok udstillere, som kommer og viser grej, biler og meget andet frem, og naturligvis også vores helt egen klubbutik.
Der er ingen dagsorden for dagen, man skal blot komme og deltage med det man har, og det man har lyst til. Er man til ”Grøn stue” så kan man komme fuld feltmæssig med sløring og det hele, er man ”Overlander”, så kommer man med hele camp set-upét, og en man til en ældre stilfuld dame fra årgang 57, så følges man med hende.
Man skal blot sætte dagen af i kalenderen og køre til Middelfart og nyde dagen.
Det vil være skiltet fra afkørsel 58b på motorvejen, og frem til træf pladsen.
Der vil være anvisning af p-pladser når man ankommer, og hvis man gerne vil holde sammen med nogle bestemte, så skal man blot ankomme sammen, da vi fylder op fra en ende af.
Og hvis man har nogle stumper hjemme på loftet eller på øverste hylde i garagen som man gerne vil af med, så skal man da endelig tage dem med.
Alle er velkomne, hvad enten man køre Serie 1 eller Range Rover Velar, om man er medlem af DLRK, eller ikke (man kan jo nå det endnu). Så hjælp med at sprede budskabet. Det koster ikke noget at deltage, hverken for medlemmer eller gæster udefra.
Hvis der er nogle spørgsmål omkring træffet kan man kontakte Brian Nielsen på 40786817 eller formand@dlrk.dk

DEL MEGET GERNE