Land Rover Forum

Svar på indlægget:

sv: sv: sv: sv: sv: sv: Hvorfor være medlem af DLRK? (29-07-2005 11:40:24)
Ib 0219
hej Jakob

Som så ofte, også i andre forhold, er det mest det negative man hører om, og det er desværre også det der bliver hængende. Du kan bare se de tråde der har været omkring Freelander når en eller anden spørger til denne model.

Oplysningen om frihøjde var mere almen information, da nogle tror at en Defender har meget mere frihøjde end en Freelander.

Jeg tror ikke der er noget specielt der "skræmmer" nye medlemmer væk, men det er måske en ny og anden type medlemmer, der har andre ønsker til den klub de er medlem af, end det de kan se i Oasen. Her er der, måske meget naturligt, en hel del terrænkørsel og mudder, ligesom der er en hel del indforstået information, specielt på regionssiderne, f.eks. "vi mødes hos Calle", de aktive ved nok hvem og hvor Calle holder til, men det er ikke specielt informativt eller indbydende for et nyt medlem. Det er så lidt der skal til for at virke mere imødekommende.

Jeg har selv været med til at indføre det grønne bevis som et krav i sin tid, da jeg sad i det første kørselsudvalg.

Min opfattelse er at "klubben" for ofte fejler i forsøget på at få fat i de nye medlemmer. Du nævner selv "velkomstpakken", er den nutidig?? opfordrer den til dialog eller er det blot information???? er der et spørgeskema medlemmet kan udfylde og sende retur??? Allerede her har man mulighed for at give et nyt medlem indtryk af at man gerne vil i dialog med vedkommende og høre hendes/hans mening om forventninger til klubben.

Man kan, som det gøres i nogle regioner, invitere nye medlemmer til "Velkommen og informationsmøde" og skal ikke lade sig gå på af at der engang imellem ikke dukker ret mange op, eller man kan lade det være afhængig af tilmelding.

I sagens natur kan alle forventninger ikke imødekommes, men man kan få et mere nuanceret billede af hvad der rører sig blandt de nye medlemmer, information som det må være i enhver regionsleders interesse at sidde inde med.

Nu kender vi jo endnu ikke resultatet af medlemsundersøgelsen, og ved derfor heller ikke om den er repræsentativ, men som sagt er det et positivt tiltag, og så vidt jeg er orienteret var ØSj den eneste region der havde lyst til og mod på at sætte sådan en undersøgelse i gang.

mvh
Ib 0219
Du skal være logget ind for at kunne vedlægge billeder.
Indtast sidste bogstav i ordet "gaskabel"
Retningslinier for indlæg i Land Rover Forum #07, 22. september 2014
  • Rover Forum er et forum for Dansk Land Rover Klub og andre Land Rover-interesserede der søger hjælp og vejledning i alle tænkelige forhold, der vedrører det at have en Land Rover.
  • Brug Rover Forum til at få svar på dine spørgsmål - eller hjælp andre til at få svar på deres.
  • Brug ikke Rover Forum til "snik-snak". Rover Forum er ikke en chat.
  • Hold en sober tone!
  • Tal pænt i god tone med respekt for andre.
  • Brug skrift-sprog - ikke tale-sprog (fyld ikke dit indlæg op med smileys, sms-forkortelser, o.lign.)
  • Skriv ikke hele dit indlæg med STORE BOGSTAVER. Så lyder det som om du råber.
  • Personlige angreb, ukvemsord og tilsvininger accepteres ikke.
  • Hold tråden/emnet. Når du svarer på indlæg, så hold dig til det aktuelle emne/spørgsmål. Start en ny tråd, hvis du har kommentarer som ikke relaterer sig til det oprindelige emne.
  • Enhver form for forsøg på køb/salg/bytte accepteres ikke i Rover Forum - brug istedet Rover Børsen eller kontakt folk direkte.
  • Indlæg oprettet i falsk navn accepteres ikke.
  • Indlæg der overtræder eller opfordrer til overtrædelse af gældende dansk lov accepteres ikke.
  • Indlæg der indeholder links til download af ulovligt materiale accepteres ikke.
  • Indlæg kan af en administrator blive flyttet til andre emner, hvis det skønnes hensigtsmæssigt.
  • Indlæg kan af en administrator blive markeret som "Kun for medlemmer".
Indlæg i Rover Forum der ikke overholder ovenstående retningslinier vil uden varsel og advisering blive slettet af en af Rover Forums administratorer.