sv: sv: Vildmarksmad (26-06-2007 22:01:04)
Morten Hermann Jensen #5940, reg. øjyl
Nu vi er ved "gør det selv"
Hvis gæsterne kan "nøjes" med gode bøffer og værten ikke orker at stå i flere timer og stege dyr, kan man finde en god stor sten per gæst, lægge den i bålet en times tid, fisk den ud med en spade/skovl og smid din bøf derpå og lad varmen fra stenen stege bøffen som du ønsker den.
Det syder og bobler.
Spas, hvis der er overskud til det.
Forslag til sovs 10-12 pers.
3 løg
500 gr. champignoner
1/2 kg tomater
Smør
Bullion evt. lam.
Salt og peber.
1 l. fløde
1 flaske rødvin.
Snit/hak løg, champignoner og tomater.
Brunes i smør.
Tilsæt vin og fløde lidt ad gangen
Bullion, salt og peber.
Laves i stor gryde over bål.
Den har fået 5 stjerner i Jyllandspesten